GPV: Za BOJKOT referendumaGrađanski pokret Vranje izdao je saopštenje za javnost povodom referenduma. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena. Stavovi izneti u saopštenju, nisu stavovi portala InfoVranjske.rs i portal ne odgovara za navode u istom.

Građanski pokret Vranje u saopštenju za medije poziva građane Vranja i Srbije da bojkotuju referendum o promenama Ustava u oblasti pravosuđa i time spreče režim Aleksandra Vučića i SNS da manipulišu imenima i prezimenima građana i time uvećaju procenat izlaznosti na referendumu.Građani, spasite čast i obraz svoju i vaših porodica, jer mafijašku vlast u Srbiji treba rušiti bojkotom njihovog, a ne našeg referenduma, ali i na drugi način i ne dozvoliti im da izmanipulišu lakoverne građane i njihov eventualni izlazak na referendum.

GPV poziva građane da se odluče na bojkot referenduma o promenama Ustava u oblasti pravosuđa, jer u ovakvoj zemlji ova oblast ne može bez upliva politike, bilo da sudije i tužioce biraju narodni poslanici, bilo da ih biraju članovi Visokog saveta sudstva ili Visokog tužilačkog veća.Niko, a najmanje aktuelna vlast u Srbiji, može da ubedi GPV da će promenama Ustava u oblasti pravosuđa biti popravljeno stanje u vranjskom pravosuđu, jer su članovi VSS predlagali za izbor čak i sudija Višeg suda one kandidate kojima su u 80 odsto slučajeva ukidane presude, a poznati su i po svojoj neradnosti, nesavesnosti i korumpiranosti.

GPV zato još jednom poziva sve građane Vranja i Srbije da bojkotom referenduma 16. januara pokažu aktuelnoj vlasti da su je pročitali i time ne dozvole da manipuliše njihovom voljom. Bojkot referenduma je spas za Srbiju!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Јоле 11/01/2022
  2. Тома 11/01/2022
  3. Raga 11/01/2022
  4. CESALJ 11/01/2022
  5. Moler 11/01/2022
  6. Бањка 11/01/2022
  7. Izbeglica 11/01/2022

  Ostavi komentar