Gorska služba spasavanja u ulozi DEDA MRAZA: Paketići za bolesnu DECUPripadnici Gorske službe spasavanja Srbije spektakularnu akciju spuštanja na zgradi Službe za pedijatriju Opšte bolnice u Vranju, u petak 23. decembra oko 10 sati, okončali su na najlepši i najhumaniji način, podelivši novogodišnje paketiće deci hospitalizovanoj na ovom odeljenju.

Obučeni u odeći deda mraza, pripadnici ove službe su se sa trećeg sprata zgrade vranjske pedijatrije, u sinhronizovanoj, uigranoj i u uvežbanoj akciji, spustili na drugi sprat noseći i torbe sa paketićima, gde su ih čekala deca koja se leče na ovom odeljenju, a spektakl spuštanja su posmatrali i brojni medicinski radnici, novinari i građani.Radost bolesne dece je za nas najlepši trenutak u ovoj našoj akciji koju smo sproveli u Nišu, Prokuplju, a danas u Vranju i kasnije u Leskovcu, rekli su pripadnici Gorske službe spasavanja.

Pripadnicima Gorske službe spasavanja Srbije nakon podele paketića deci hospitalizovanoj na vranjskoj pedijatriji, zahvalille su se dr Nataša Stoiljković, upravnica Opšte bolnice, i dr Suzana Trajković, načelnica Službe za pedijatriju.Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Maki 23/12/2022
    2. Milan 23/12/2022

    Ostavi komentar