Gornje Žapsko odsečeno od sveta: Rupa na putu oterala autobusSelo Gornje Žapsko već nedelju dana je odsečeno od sveta, jer autobus „Kavim Jedinstva“ ne saobraća od Donjeg Žapskog do ovog sela, javljaju portalu InfoVranjske.rs meštani ova dva sela.

Na putu od Donjeg do Gornjeg Žapskog velika rupa i znatno oštećen put prekinuli su redovan saobraćaj, pa su meštani Gornjeg odsečeni od ne samo Vranja kao gradskog centra, već i od susednog Donjeg Žapskog.Kako put Donje Žapsko – Gornje Žapsko vodi i do manastira Sveti Stefan, to su i vernici koji koriste autobuski prevoz uskraćeni da dođu u ovaj manastir.

Meštani ovoh sela ne mogu da shvate da već nedelju dana niko ne regauje zbog prekida autobuskog saobraćaja, ni lokalna smaouprava u Vranju, nadležna javna preduzeća, pa pozivaju Mesnu zajednicu Rataje da preduzme odgovarajuće korake kako bi put bio popravljen i ponovo uspostavljena autobusak veza.Podsećamo, ova dva sela su u više navrata bila lišena redovne autobuske veze sa Vranjem, u februaru 2021. i oktobru iste godine.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Tričko 09/08/2022
    2. Maksa 09/08/2022
    3. Tamara 09/08/2022
    4. Dzaba 10/08/2022

    Ostavi komentar