GOLF bio primoran da SLETI u rekuVozilo marke «golf» bilo je primorano da «sleti» u Banjsku reku sa puta Vranjska Banja – Prvonek zbog nailaska automobila iz suprotnog pravca, tvrde očevici saobraćajnog udesa u ponedeljak 2. avgusta oko 10 sati.

Po priči očevidaca, «golf» se kretao iz pravca pravoslavne crkve Svetog Ilije prema putu Vranjska Banja – Prvonek, kada je naišlo vozilo iz suprotnog pravca, pa je vozač, ženska osoba, naglim zaokretom skrenula prema reci, izgubivši kontrolu nad automobilom.Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Nešto oštriji nagib na tom delu Prvonečkog puta i prelomljen nagib prema Banjskoj reci ubrzali su «golf», pa je završio u koritu reke.

Prvonečki put je tesan, tu se teško mimoiđu dva putnička vozila, pa je vozač «golfa» u želji da izbegne eventualni sudar sa dolazećim vozilom, naglo skrenula u desnu stranu i nastavila kretanje ka reci bez kontrole nad vozilom – objašnjava jedan od očevidaca.Srećom u nesreći, ženska osoba koja je upravljala «golfom» nije povređena, a auto je pretrpeo određena oštećenja, ali još uvek nije poznato u kojoj meri.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Johno 03/08/2021
    2. Bivša prijateljica 03/08/2021
    3. Goge 03/08/2021
    4. Па 04/08/2021

    Ostavi komentar