Gimnazija: Sećanje na Budimira MihajlovićaČlanovi Školskog odbora Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju i Upravni odbor Zadužbine „Olge i Nikole J. Dinića potpukovnika u penziji iz Vranja“, kao i ceo kolektiv ove obrazovne ustanove, oprostili su se od Budimira Mihajlovića, svog dugogodišnjeg saradnika.

Budimir Mihajlović, dugogodišnji predsednik i član ŠO Gimnazije „Bora Stanković“, član redakcijskog odbora u publikaciji „Znamenite ličnosti vranjske Gimnazije“, predsednik UO Zadužbine “Olge i Nikole J. Dinić, potpukovnika u penziji iz Vranja“, ostaće nam zauvek u sećanju kao veliki radnik i prijatelj naše škole.Njegovo prisustvo, doprinos i zalaganje za obrazovanje bili su nam izuzetno važni, potrebni i korisni. Kao jedan od dugogodišnjih članova ŠO, aktivno je učestvovao i do današnjeg dana doprinosio svojim idejama, savetima, predlozima, s razumevanjem za situacije koje su bile od važnosti za rad škole. Predan radu, strategiji obrazovanja, ekonomiji, društvenom i privrednom razvoju, ostavio je neizbrisiv trag kao odani, stručni i autoritativni saradnik.

Danas, kada nas je napustio naš saradnik i prijatelj obrazovanja, koji se nesebično i veoma aktivno zalagao na poslu i predstavljao nam primer kako se poštuje i voli struka, podsećamo se da smo svi pozvani da radimo u najboljem interesu zajednice, za dobrobit našeg društva.Mnoge ideje jesmo realizovali, i nama je da nastavimo da radimo na ostvarenju naših drugih zacrtanih planova i ciljeva, u ime svega što je naš prijatelj učinio i čime nas je obavezao. Neka mu je večna slava i hvala za vreme koje nam je posvetio, za ljubav prema gimnaziji i nesebičnu posvećenost društvu.

Hvala našem prijatelju i saradniku na čuvanju tradicije uspešne gimnazije, hvala na zalaganju da se zaslužni pojedinci otrgnu od zaborava, i veliko hvala za sve nezaboravne trenutke koje smo delili poslednjih godina u težnji da sačuvamo smisao našeg poziva i uloge koju imamo.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar