Aktivizam i mladi

Gimnazija i Građanske inicijative: Fotkanje za VUKANAGimnazija „Bora Stanković“ i organizacija „Građanske inicijative“ objavili su novu akciju koju su osmislili  da pomognu u borbi za prikupljanje sredstava za lečenje malog Vukana iz Vranja. 

Kako je saopšteno u subotu, 16. aprila od 13:00 do 16:00 sati u parku u centru Vranja organizujemo fotkanje za Vukana.Mladi fotograf Marko Dejković, inače učenik Gimnazije, slikaće sve koji budu želeli da pomognu ovu humanitarnu akciju, i to u prelepom ambijentu gradskog parka, a fotografije ćemo slati mejlom, ili nekim drugim kanalom, po dogovoru, stoji u saopštenju.

Iz Građanskih inicijativa ukazuju da je ovo je način na koji su želeli da budu deo inicijative čitavog grada, koja je ujedinila sve stanovnike Vranja da pomognu izlečenju ovog mališana. Pozivamo vas da prenesete ovu informaciju i na taj način pomognete Gimnazijalcima u ovoj plemenitoj akciji. Što više sredstava bude prikupljeno, veća je šansa da porodica malog Vukana dođe do cilja, stoji u saopštenju Građanskih inicijativa.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar