Međunarodni GFC VIII: Borci dolaze iz ŠEST zemalja

Eko Taxi Vranje

Gladiators team najavio je novi, osmi po redu MMA turnir „GFC“ koji će se održati 27. marta u Sportskoj hali u Vranju, pod nazivom „Blood Revenge“.

Organizatori ovog turnira, najavili su izvanrednih 14 borbi, od kojih će čak pet mečeva biti revanši sa prošlogodišnjeg GFC-a.Od lokalnog MMA turnira, uspeli smo da napravimo međunarodni turnir, gde dolaze borci i sa drugih kontinenata. GFC VIII Blood Revenge je samo dokaz da smo naporno radili prošlih osam godina kako bi smo postigli sve ovo, rekli su iz organizacije.

Prema informacijama organizatora, karte su već u prodaji, a ljubitelji ovog sporta mogu nabaviti propusnice u kafićima „Coffe time“, „Balla ciao“ i u „Caffe Comfort“.

Podsećamo, borci dolazi iz Srbije, Severne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Republike Srpske, Kazahtana i Azerbejdžana.

MMA borac iz Vranja i organizator ovog turnira za portal InfoVranjske.rs tvrdi da će ovaj sada već tradicionalni turnir iz godine u godinu biti sve bolji.

Ove godine prvi put dodeljujemo pojas, i to je velika stvar za nas. Trudićemo se da turnir nastavi sa razvojem. Kada smo počeli mnogi su govorili da nećemo uspeti, ali eto, mi ne odustajemo, rekao je Miloš Kostić za InfoVranjske.rs

NIV    1. Majkl Tajson 10/03/2022

    Ostavi komentar