GFC 9 – BLOOD REVENGE: Predstavljenje BORBE u SEMI – PRO kategorijiOrganizatori GFC 9 – Blood revenge predstavili su borce koji će nastupati u semi- pro kategoriji pred novi MMA turnir koji će biti organizovan u Bujanovcu 27. avgusta, 2023. godine.

Prvi Semi – pro meč održaće se između borca iz Vranja Luke Nikolića koji će nastupiti za Gladiators team i Lazara Ljubić koji predstavlja MMA klub IRON Vranje.Luka je MMA počeo da trenira u klubu Gladijator tim Vranje pre tri godine i ovaj meč je i ujedno i njegov debi. Dok njegov protivnik Lazar Ljubić je već nastupao na državnim takmičenjima. U prvom meču u semi – pro kategoriji publika će imati prilike da vidi lokalni derbi između ova dva dobra, stoji u objašenjenju organizatora.

Drugi semi – pro meč održaće se između domaćeg borca Bojana Đorđevića koji nastupa za Iron MMA Team iz Vranja i Stefana Samojloskog koji dolazi iz Makedonije a nastupa za klub Protektor Dolčino Gostivar.Kako je najavljeno „Samojloski dolazi iz Makedonije i nastupa za Protektor Dolčino Gostivar, a njegov skor u amaterskom MMA je 0:1“.

Đorđević dolazi iz Vranja nastupa za klub Iron MMA Team , aktuelni je državni prvak u A klasi u MMA savezu Srbijee kao i reprezentativac Srbije u MMA nacionalnom timu. Očekuje nas uzbudjiv meč dva mlada borca u kategoriji do 77 kilograma, stoji u zvaničnoj najavi.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Kosta 19/08/2023
    2. Marija 21/08/2023
    3. Bize 21/08/2023

    Ostavi komentar