Gašić: Ambicija Radnika u narednoj sezoni – VRH TABELE

Eko Taxi Vranje

Ambicija Radnika u narednoj sezoni je osmo mesto na tabeli Super lige, znači plasman u pley of, poručuje u razgovoru za portal InfoVranjske.rs Darko Gašić, sportski direktor surduličkog superligaša.

Želimo da učinimo korak više u odnosu na proteklu sezonu, kada smo bili deveti na tabeli i igrali u play out-u, a sada ciljamo osmo mesto i play off, dakle, svi naši napori i rad biće usmereni ka tom cilju, rekao je Gašić.Na pitanje o prvim utiscima o radu novog trenera radnika Aleksandra Linte, Gašić ističe zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom.

Utisak o radu novog trenera Aleksandra Linte je pozitivan, to je stručnjak koji vredno i posvećeno radi sa ekipom, a kako je prvi put u Radniku, to je i njemu potrebno izvesno vreme prilagođavanja, kaže sportski direktor Radnika.

Gašić uveliko razmišlja i o pojačanjima u klubu.

Iz kluba je otišao iskusni štoper Radmanovac, pojačao nas je Andrija Milić, dok je Siniša Babić produžio ugovor. Brzo ćemo se pojačati štoperom, a biće još novih igrača kako bi što spremnije dočekali start u novom šampionatu, istakao je Drako Gašić.

Radnik se intenzivno priprema na Zaltiboru, a u četvrtak 23. juna odigraće drugi kontrolni meč i to protiv Budućnosti iz Podgorice, člana Prve lige Crne Gore.

Podsećamo, Surduličani su na Zlatiboru odigrali jedan prijateljski susret sa superligašem Novim Pazarom.

NIV    1. Atlija Milorad 26/06/2022

    Ostavi komentar