Futsal: Vranje domaćin finala Kupa Srbije

Eko Taxi Vranje

Finalna utakmica Kupa Srbije u futsalu između Loznice Grad i Novog Pazara biće odigrana u Sportskoj hali u Vranju u sredu 11. maja.

Kradski klub malog fudbala Vranje tim povodom na svom FB profilu obratio se Vranjancima sa jasnom porukom.U našoj hali u Vranju održavaju se finalni mečevi Kupa Srbije za seniore kao i finale Omladinske lige. Dođite da pokažemo da je Vranje grad sporta i futsala. Napunimo halu i sportski, fer i korektno podržimo sve ekipe, poručuju iz GKMF Vranje.

Loznica Grad je prema plasmanu na tabeli šampionata Prve futsal lige favorit u finalnoj utakmici sa Novim Pazaro, Lozničani su osvojili prvo mesto sa 41 bodom, a Pazarci su šesti sa 27 bodova.

Oba kluba finalisti Kupa Srbije raduju se dolasku u Vranje, igrač Aleksandar Janjić posebno, jer je Vranjanac koji je u zimskom prelaznom roku pristupio Loznici, pa u ovom klubu računaju na tu činjenicu, dok iz Novog Pazara golman Edis Rašljanin širi optimizam porukom „da su Pazarci u Vranju kao kod kuće“.

Za sada je izvesno da će oko 100 navijača Novog Pazara doći u Vranje iz grada na Raški i Jošanici kako bi bodrili svoje ljubimce.

Utakmica finala Kupa Srbije između Loznice Grad i Novog Pazara igra se u sredu 11. maja u velikoj dvorani Sportske hale u Vranju i počeće u 19 sati.

NIV  • Ostavi komentar