Fudbalski praznik u Surdulici, dolazi PartizanSurdulički Radnik u 28. kolu Super lige dočekuje beogradski Partizan, jednog od dva glavna kandidata za osvajanje titule prvaka u aktuelnom šampionatu.

Radnik je deveti na tabeli sa 33 boda, dok je Partizan drugu sa 72 osvoojena boda, Surduličani su u seriji dobrih rezultata, crno-beli igraju promenljivo, ali trener surduličkog superligaša Dušan Đorđević ne želi da preti višestrukom šampionu i osvajači Kupa Srbije.U seriji smo dobrih rezultata, ali pre utakmica sa Zvezdom i Partizanom ne volim da pričam, posle eliminacije iz verope okrenuti su prvenstvu, pa motiv imamo i mi i Beograđani. Suprostavićemo im se disciplinovanom igrom i na najbolji mogući način, ali Partizanu se ne preti, oprezan je Đorđević.

Radnik će protiv Partizana izvesti sledeći sastav: Ranđelović – Đorđević Radmanovac Ignjatović Stojanović – Medić Jokić – Mitošević Lukić Bogdanovski – Spasić.Za susret Radnika i Partizana vlada veliko interesovanje u Surdulici i na čitavom jugu Srbije, karte za „istok“ po ceni od 500 dinara skoro su rasprodate, za „zapad“ koštaju 400, a „sever“ i „ju“ „po 300 dinara.

Utakmica između Radnika i Partizana igra se u ponedeljak 21. marta na Gradskom stadionu u Surdulici i počinje u 17 sati.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bugarin bosilegrad 21/03/2022

    Ostavi komentar