Fudbalski JUG na ISPITU: Radnik u Beogradu, Pčinja u Nišu

Eko Taxi Vranje

Radnik iz Surdulice i Pčinja iz Trgovišta, najbolje rangirani klubovi sa područja Pčinjskog okruga, imaju teška gostovanja, Surduličani u 25. kolu Super lige gostuju Čukaričkom na Banovom Brdu u Beogradu, a Pčinja na startu Srpske lige „Istok“ u Nišu igra protiv domaćeg Brzog Broda u 16. kolu ovog ligaškog ranga.

Surdulički superligaš je na poslednjem, 16. mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Čukarički na četvrtoj poziciji sa 47 bodova, pa su «brđani» favoriti u ovom susretu.U redovima Radnika ističu „da ne putuju za Beograd sa istaknutom belom zastavom“, a kapiten ekipe, odlični vezista Nemanja Subotić poručuje „da nema predaje na Banovom Brdu“.

Pobeda nad Voždovcem u prošlom kolu pokazala je da podižemo i formu i samopouzdanje, bićemo jak rival svim timovima, a na utakmici sa Čukaričkim ćemo se maksimalno založiti da ostvarimo povoljan rezultat, rekao je Subotić.

Utakmica između Čukaričkog i Radnika na programu je u nedelju petog marta na stadionu na Banovom Brdu u Beogradu i počinje u 14 sati.

Pčinja iz Trgovišta je u toku zimskih priprema za nastavak sezone u Srpskoj ligi «Istok» imala kadrovskih problema, u međuvremenu su pristigla pojačanja na mestu golmana, veziste i napadača, pa trener ovog srpskoligaša Branislav Stošić očekuje dobar start tima u Nišu protiv Brzog Broda.

Pčinja je favorit na meču sa Nišlijama, na devetoj je poziciji na tabeli sa 20 bodova i stabilan je srpskoligaš, dok su domaćini na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova.

U redovima srpskoligaša iz Trgovišta znaju da će se srpskoligaš Brzi Brod grčevito boriti za opstanak u ovom ligaškom rangu, pa trener Stošić ističe „da rival na startu prolećne polusezone ne sme biti podcenjen, ali da će Pčinja maksimalnim zalaganjem ekipe pokušati da ostvari povoljan rezultat“.

Utakmica između Brzog Broda i Pčinje na programu je u nedelju petog marta na stadionu kraj Nišave sa početkom u 14,30 sati.  • Ostavi komentar