Fudbaleri Dinama stupili u ŠTRAJK!Fudbaleri Dinama iz Vranja stupili su u štrajk i odbili su da treniraju zbog neisplaćenih zarada, pred utakmicu sa Jedinstvom iz Paraćina u sklopu 13. kola Srpske lige Istok.

Prema podacima Narodne Banke Srbije, dva računa fudbalskog kluba Dinamo su blokirana, po osnovi prinudne naplate.Prema rečima direktora kluba Marka Antića, klub je u blokadi šest meseci, a da bi klub funkcionisao potrebno je više od milion dinara na mesečnom nivou.

Klub je pred totalnim kolapsom i gašenjem, a krivci se znaju. Tražili su od nas ženski fudbalski klub, otvorili smo. Tražili su od nas da pravimo dodatni deo stadiona, napravili smo. Tražili su od nas da uđemo u Super ligu, ušli smo. Dinamo je njima sve dao, a šta su oni dali Dinamu? Sada mi od njih ne potražujemo njihov novac, već naš, a predstavnici vlasti namerno blokiraju tu transakciju – rekao je Marko Antić, direktor kluba iz Kosovske.ilustracija FOTO Info Vranjske

Antić je za InfoVranjske.rs da lično ne razume postupak igrača, jer ima klub duguje pola plate, i da je u klubovi koji igraju Super ili Prvu ligu Srbije imaju mnogo veća dugovanja prema svojim igračima.

Prema saznanjima portala InfoVranjske.rs Dinamo se našao u blokadi nakon sukoba u SNS-u, između bivšeg trenera Dinama, Dragana Antića Recka i čelnika ove stranke na lokalu.

Bivši trener Dinama Dragan Antić Recko, izjavio je za portal InfoVranjske.rs kako klub nije njegov, već gradski, i da je grad odlučio da ugasi Dinamo.

Ostvarili smo najveći uspeh u istoriji Dinama, a sada će oni ostvariti najveći uspeh u svojoj istoriji, ugasiće klub. Dinamo nije moje privatno vlasništvo, ukoliko grad ne može da pomogne Dinamu, onda grad i ne zaslužuje ovakav klub sa velikom tradicijom – rekao je popularni Recko.

Recko je za portal izjavio da već više od godinu dana direktor Antić i on finansiraju klub sopstvenim sredstvima, i da je blokada nastala usled gradnje na stadionu, koju su gradski oci odobrili, a sada ne žele da isplate novac.

Više od tri godine ne žele da nam isplate novac koji je Vučić obećao i odobrio, i sve to koči Dragan Stevanović Boske. A što se tiče grada, oni žele da ugase ne samo Dinamo, nego i većinu drugih klubova u Vranju, ali da porodica Antić neće učestovati u tome  – završio je bivši Antić. 

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Dinamo u srcu 03/11/2021
  2. Mojsije 03/11/2021
  3. Liston 03/11/2021
  4. Mandragora 03/11/2021
  5. Goran 03/11/2021
  6. Ivana 03/11/2021
  7. Moj si je 03/11/2021
  8. Mita 03/11/2021
  9. Joca 04/11/2021

  Ostavi komentar