Fudbal na jugu: Visok poraz Pčinje u Trgovištu

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Pčinje u petom kolu Srpske lige „Istok“ doživeli su težak poraz na svom terenu u Trgovištu od ekipe Budućnosti iz Popovca kod Niša, rezultatom 0:4, poluvreme 0:1.

Domaći tim je u prvom delu igre pružao jači otpor odličnom timu Budućnosti, ali je u drugom poluvremenu bio nemoćan pred razigranim gostima iz Popovca.Golove za Budućnost postigli su Milanović u 25, Miletić u 58, Stojev u 86. i Ranđelov u 90. minutu.

Pčinja se posle ovog kola i dalje nalazi na 11. mestu na tabeli sa četiri osvojena boda, a u narednom šestom klu gostuje u Prokuplju domaćem Topličaninu koji je četvrti na tabeli sa 10 bodova.

U petom kolu Zone „Jug“ Morava je u Vladičinom Hanu pobedila Mladost iz Vinarca sa 2:0 i zauzima visoko četvrto mesto na tabeli sa 10 bodova, a pobedu u ovom kolu zabeležila je i Lugina u Preševu nad ekipom Puste Reke iz Bojnika rezultatom 3:1, pa su Preševljani od poslednje pozicije skočili za mesto više sa četiri osvojena boda.

U derbiju Pčinjskog okruga Alakince je na svom stadionu igralo nerešeno 4:4 sa Trnovcem, Alakinčani su na 14. mestu na tabeli sa četiri boda, a Trnovčani su jedanaesti sa šest bodova.

Jedini poraz u ovom kolu doživeli su Nebeski anđeli u Gornjoj Stopanji, pobedilo ih je domaće Jedinstvo sa 3:1, pa su «anđeli» na devetom mestu sa šest bodova.

NIV  • Ostavi komentar