FSS: Potvrđene kazne Novici i Stanislavu Tončevu

Eko Taxi Vranje

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) potvrdila je odluku Disciplinske komisije nacionalne fudbalske organizacije o kaznama za Novicu i Stanislava Tončeva.

Novici Tončevu, predsedniku FS Regiona Istočne Srbije (FS RIS) ostaje kazna zabrane bavljenja fudbalom u trajanju od devet meseci, a Stanislavu Tončevu, predsedniku FK Radnik iz Surdulice, u trajanju od šest meseci.Na odluku Disciplinske komisije FSS krajem decembra prošle godine, Novica i Stanislav Tončev uložili su žalbe drugostepenoj Komisiji za žalbe FSS, koja je, prema očekivanju, jednoglasno potrvdila kazne disciplinaca FSS.

Novica i Stanislav Tončev su na prvenstvenom meču Radnik – TSC u Surdulici, u novembru prošle godine, prema obrazloženju Disciplinske komisije FSS, „ušli u sudijsku svlačionicu u pauzi između poluvremena, što šredstavlja kršenje pravila i propisa FSS“.

Podsećamo, Novica Tončev se kao član Izvršnog odbora FSS zamerio rukovodstvu istupima u medijima o previsokim platama rukovodećih ljudi, ukazujući na neregularnosti prilikom izbora aktuelnoh čelnika FSS na čelu sa Nenadom Bjekovićem, zamenikom predsednika nacionalne fudbalske organizacije.

S. Kostić  • Ostavi komentar