FS Pčinjskog okruga: FS RIS zabranio sednicu u BUJANOVCU – Ivanović nastavio po svomU četvrtak uveče delegati Skupštinskog saveza u Bujanovcu izabrali su novog predsednika Olivera Trajkovića, a predložili Dejana Ivanovića (Jovu Zmajevca prim. aut) za predsednika Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

I sve bi prošlo glatko, i saga oko FS Pčinjskog okruga napokon bi bila gotova, da Fudbalski savez Regiona istočne Srbije nije reagovao i zabranio održavanje sednice.Obeveštavamo Vas da niste dobili saglasnost za održavanje sednice OFS Bujanvac 25.08. 2022. godine i da ne održavate istu do dobijanja saglasnosti od strane Odbora za sprovođenje izbora i Privremenog organa FS RIS, napisao je u zvaničnom email-u Zoran Injatović, predsednik Privremenog organa FS RIS-a.

U Bujanovcu je održana i poslednja skupština opštinski i gradskih fudbalskih saveza, ali kako sada izgleda mnogi će se žalite, najpre predstavnici Dinama u Vranju, potom Privremeni organ zbog sednice u Bujanovcu, sudije i mnogi drugi.Prema informacijama portala InfoVranjske.rs u Bujanovcu se moglo čuti i da je sve ovo državni projekat, da Ivanović na jugu predstastvlja Srbiju u fudbalu.

Sagovornik portala InfoVranjske.rs tvrdi da su na sve delegate u toku srede i četvrtka vršeni strašni pritisci od „pobedničke“ ekipe.

Oni su se povukli u drugu prostoriju i izlgasali svog predsednika. Ne može da se uđe. Sada se samo njihovo važi, ovde nam ništa normalnog. Sve je ovo na silu, tvrdi sagovornik portala InfoVranjske.rs

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Teletabisi 26/08/2022
  2. Sirko 26/08/2022
  3. TONCEV 26/08/2022
  4. Če Gevara 26/08/2022
  5. GORAN RADOJIČIĆ 27/08/2022
  6. Vranjanac 27/08/2022

  Ostavi komentar