FS Grada Vranja: Dimčić veliki, istinski zaljubljenik u fudbalski sportPovodom smrti Miodraga Dimčića Miće oglasio se svojim saopštenjem Fudbalski savez Grada Vranja koje je potpisao predsednik Dejan Ivanović.

Tekst saopštenja prenosimo u celini.Sa velikom tugom i žaljenjem obaveštavamo fudbalsku javnost da je posle duge i teške bolesti, dana 16. septembra, u 54. godini preminuo Miodrag Dimčić Mića, veliki privatni preduzetnik i istinski zaljubljenik u fudbal.

Miodrag Dimić Mića rođen je u Vranju 1964. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, stekao porodicu i ceo život proveo u rodnom gradu.U mladosti se aktivno bavio fudbalom, bio je golman u mlađim kategorijama Dinama, u generaciji koja je igrala u Kvalitetnoj ligi Srbije, a pred vratima prvog tima opredelio se za biznis.

Strast prema fudbalu ga nikada nije napuštala, organizovao je i sponzorisao prve jake turnire u Vranju u malom fudbalu, bio važna poluga u funkcionisanju Dinama, organizovao putovanja navijača kada su žuti igrali važne mečeve van Vranja.

Ljubav prema fudbalu nije ga napuštala ni kada mu je bilo narušeno zdravlje, uvek je bio prisutan u dešavanjima u Dinamu i savezu.

I pored teške bolesti zadržao je optimizam i interesovanje za događanja u fudbalu, nije uspeo da dobije bitku sa teškom bolešću, ali će ga Vranje pamtiti kao čoveka koji se nikada nije okoristio od fudbala, a pružio mu je toliko mnogo.

Rukovodstvo Fudbaslkog saveza Grada Vranja izražava porodici duboko i iskreno saučešće povodom prerane smrti Miodraga Dimčića Miće – kaže se u saopštenju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar