Francuska ulica (PONOVO) opasna po život

Eko Taxi Vranje

U Francuskoj ulici u donjem delu Vranja skoro godinu dana na kolovozu stoji „prepreka“ koja označava „gradilište“ i predstavlju opasnu smetnju za normalno odvijanje saobraćaja, javlja portalu InfoVranjske.rs Milenko Stanković, stanovnik Donjeg Vranja.

Ova „prepreka“ postavljena je još u septembru 2021. godine, ali je bila na kratko uklonjena posle pisanja vašeg portala krajem februara ove godine, nakon toga je opet postavljena, a pre nekoliko dana je vozač svojim kolima udario u znak, psovao je i šutirao po njemu, priča Stanković.Po njegovim rečima, „žitelje ove ulice i okolnih ulica čudi ovako inertan odnos gradske vlasti prema građanima ovog dela Vranja“.

U pitanju je važna gradska saobraćajnica, ona povezuje dve gradske „magistarlne“ ulice, Proleterskih brigada (Neradovački put) i Partizanski put, pa je saobraćaj intenzivan, objašnjava Stanković.

Na kraju, stanovnici ovog dela Vranja nisu upoznati šta će se graditi na „gradilištu“ u Francuskoj ulici, ali svakodnevno gledaju «prepreku» na kolovozu i kako je obilaze vozači.    1. Taca 16/06/2022
    2. Mata Hara 16/06/2022
    3. SNS sekta 16/06/2022
    4. mati 17/06/2022

    Ostavi komentar