Aktivizam i mladi

Fontana kod POŠTE: Nije stepenasta ali je OPASNAFontana koja se nalazi ispred same Pošte u katastrofalnom je stanju, na licu mesta mogu se videti samo rupe i materijali koji su otpali od fontane.

Čitaoci portala InfoVranjske.rs javljaju da svakoga dana postoji mogućnost da neko upadne u te rupe, ili da polomi nogu.Video sam čoveka koji je jednom nogom upao u rupu pored ove fonane, ovo je sramota za grad. Pošta je najprljaviji objekat u gradu, a pored toga je sigurno jedno od najbogatijih preduzeća. Fontanu neću ni da komentarišem, jer ona to odavno više nije, rekao za portal InfoVranjske.rs jedan od čitaoca.

FOTO: InfoVranjske.rs

Podsećamo, ovo nije jedina fontana u Vranju koja izgleda ovako. Pored fontane u centru van funkcije je i fontane ispred Načelništva, koja je renovinara kada je još uvek aktuelni predsednik Aleksandar Vučić otvarao pozorište „Bora Stanković“, ali nikada nije proradila.Dok na novoj stepanastoj fontani koja se nalazi kod Hotela Vranje, radovi nisu ni blizu kraja, iako je datum za završetak radova bio krajem prošle godine.

Portal InfoVranjske.rs već je pisao o ljubavi gradončelnika Milenkovića i raznih oblika fontana, ali izgleda da ova u centru nije imala sreće da doživi preporodom od strane Slavoljuba Stojmenovića, nezakonitog funkcionera Javnog preduzeća Urzanizam.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.