FK RADNIK: SAPLIĆU nas u BORBI za OPSTANAK – Sudija LUKIĆ nas OŠTETIO

Eko Taxi Vranje

Fudbalski klub Radnik u saopštenju za medije i javnost upozorava da je nezadovoljan suđenjem na utakmici 25. kola Super ligi sa Čukaričkim u Beogradu, potencirajući odgovornost sudija i Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Na meču protiv Čukaričkog drastično nas je oštetio sudija Lazar Lukić,, pre toga na meču sa Kolubarom kao glavni sudija, a na Banovom Brdu kao sudija u VAR sobi, protiv Kolubare je propustio da u ranoj fazi utakmice pokaže direktan crveni karton domaćem igraču zbog namernog udaranja laktom našeg fudbalera Stevanovića i umesto prekršaja nad našim igračem, sudi jedanaesterac za domaćina.Posle studioznog pregleda snimka meča sa Čukaričkim, a posle dešavanja u Lazarevcu, dileme nema – postoji očigledna namera da se Radnik sapliće u borbi za opstanak, da mi se otme ono što je zaslužio na terenu.

Zato javno tražimo od Sudijske komisije FSS da nam objasni kako je moguće da u duelu timova od kojih se jedan bori za opstanak, a drugi za kvalifikacije za Ligu šampiona, da se za takav susret delegira debitant Predrag Janjić!?

Njegove pogrešne procene mogu se pripisati mladosti i neiskustvu, međutim, izostanak reakcije u dve sporne situacije ključne na utakmici sa Čukaričkim, pripisujemo očiglednoj nameri VAR sudije Lazara Lukića, jer su direktno uticale na krajnji rezultat.

Pitamo predsednika Sudijske komisije FSS Dejana Filipovića da li će ova komisija snositi sankcije za delegiranje sudije ili Lazar Lukić ako na kraju sezone Radniku bude falilo bodova za opstanak, onoliko koliko je nepravedno oduzeto na terenu!?

Nećemo dozvoliti da se naš trud, posvećen rad i uložena velika finansijska sredstva u formiranje tima ponište namernim greškama Lazara Lukića! Konkretno, u finišu meča sa Čukaričkim oštećeni smo u tri situacije, snimke smo prosledili medijima kako bi upoznali široku javnost da ovo saopštenje ne predstavlja vid pritiska na bilo koga.

Ako su svi na utakmici i TV prenosu videli da je korneru koji je prethodio golu našeg rivala prethodio prekršaj nad našim igračem, kako to da to nisu videli u VAR sobi Lazar Lukić i Predrag Janjuš!? Ako je postojalo očigledno igranje rukom defanzivca domaćih u kaznenom prostoru, kako je moguće da to nisu videli Predrag Janjić i Lazar Lukić u VAR sobi!?

Zbog svega navedenog izričito tražimo izuzeće Lazara Lukića na predstojećim utakmicama FK Radnik! I za kraj, narednog vikenda u goste nam dolazi Javor, u prethodnom duelu u Ivanjici drastično smo bili oštećeni, a u VAR sobi je sedeo Lazar Lukić.

Gospodo iz Sudijske komisije, gospodine Filipoviću, kažite nam da li ste nam pripremili novog Janjuša ili Lukića, ili nekog novog Nikolu Đorđevića koji je delio pravdu u Ivanjici? Imamo li pravo na nadu da nam neće biti oduzeto ono što smo zaslužili na terenu», piše u saopštenju Uprave FK Radnik.  • Ostavi komentar