FK Radnik: Otišli Stamenković, Vesić, Malešević i Petrović

Eko Taxi Vranje

Redove surduličkog superligaša Radnika u zimskoj pauzi napustila su četvorica fudbalera, Bogdan Stamenković, Uroš Vesić, Luka Malešević i Milovan Petrović.

Sportski direktor Darko Gašić najavio je još nekoliko odlazaka iz Surdulice u inostrane ekipe.Nekoliko timova iz inostarnstva pokazuje interesovanje za naše igrače, rekao je Gašić.

Radnik su krajem prošle godine i početkom nove 2022. godine pojačala dva fudbalera, povratnik Vuk Mitošević i štoper Žarkova Nikola Ignjatović.

Radnik je krenuo sa zimskim pripremama u ponedeljak 10. januara, do 20. januara treniraće u Surdulici, a dan kasnije ekspedicija surduličkog superligaša seli se u poznato tursko letovalište Antaliju.

Radnik je već sada organizovao odigravanje četiri kontrolna meča na pripremama u Antaliji, prvi rival biće ruski prvoligaš Krila Sovjetov, drugi meč je protiv Termalika iz Poljske, treći sa Kolosom iz Ukrajine i poslednji će biti naknadno određen i to će biti generalna proba Surduličana pred nastavak šampionata Super lige 12. februara.

S. Kostić  • Ostavi komentar