FK Radnik: Nastavak priprema u Surdulici, pa odlazak u TurskuSlavoljub Đorđević, šef stručnog štaba surduličkog superligaša Radnika, nagovestio je u izjavi za medije „izlazak iz sadašnje situacije kluba i povratak na stazu pobednika“.

„Posle novogodišnje pauze nastavljamo sa treninzima u Surdulici još par dana, a posle Božićnih praznika putujemo za Tursku, gde ćemo u Antaliji obaviti drugu fazu priprema u trajanju od 19 dana, svesni složenosti situacije u kojoj se nalazimo, ali uz veru da ćemo izaći kao pobednici“, rekao je Đorđević.Stari-novi trener Surduličana je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema i zalaganjem fudbalera.

Što se tiče trenažnog procesa jako sam zadovoljan, sve što smo isplanirali u ovoj fazi priprema zajedno sa stručnim štabom, mi smo realizovali, a momci su bili fokusirani i koncentrisani na svakom treningu, ocenio je Đorđević.Fudbaleri Radnika će osmog februara otputovati za Antaliju gde će se pripremati do 27. januara, povratak u Surdulicu planiran je za 27. januar, a prolećni deo šampionata Super lige počinje četvrtog februara, kada Surduličani u Lazarevcu igraju protiv domaće Kolubare.

Radnik je na kraju jesenje polusezone na tabeli Super lige zauzeo poslednje, 16. mesto sa svega osam osvojenih bodova, bilansom od jedne pobede, pet nerešenih rezultata i 13 poraza, a sa gol razlikom 14:38.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Lele 04/01/2023
    2. Cccc 04/01/2023

    Ostavi komentar