FK Radnik: APELUJEMO na FSS – Regularnost mora biti na NAJVIŠEM nivouPres služba FK Radnika iz Surdulice dostavila je saopštenje za javnost kluba koje prenosimo u celosti i bez izmena.

FK Radnik je u petak trećeg februara protiv Kolubare počeo svoju veliku borbu koja ima za krajnji cilj opstanak u Super ligi Srbije, a od plasmana u najviši rang takmičenja 2015. godine prvi put se suočavamo sa ovako velikim izazovom.Bez obzira na poziciju na tabeli, uvereni smo da posedujemo fudbalski kvalitet za društvo najboljih, doveli smo trenera Slavoljuba Đorđevića sa kojim smo ostvarili najbolji rezultat u istoriji, šestu poziciju na tabeli i plasman u polufinale Kupa Srbije, angažovali nekoliko iskusnih i mladih proverenih igrača i vratili u ekipu najboljeg strelca Milana Makarića.

Kao klub koji se skoro nikada ne oglašava u javnosti, upućujemo apel svim klubovima i strukturama FSS da regularnost takmičenja bude na najvišem mogućem nivou.Kao jedini predstavnik Pčinjskog okruga u fudbalskoj eliti Srbije najdobronamernije upozoravamo sve koji na bilo koji način pokušavaju da nam nanesu štetu van terena, da ćemo reagovati snažno, odlučno i hrabro.

Nećemo nikome dozvoliti da nam uloženi trud, napor i zalaganje, kao i obezbeđena finansijska sredstva, pomuti zarad tuđih interesa!

Od kad smo u eliti stoički i junački smo trpeli udarce i nepravde, nikada nismo kukali i žalili se, iako je bilo povoda u prethodnoj polusezoni, a ovoga puta  smo rešeni da ne dozvolimo bilo kome, osim na terenu, pod uslovom da bude bolji, da nas pobedi.

U borbi za opstanak narednih meseci burno ćemo protestovati i reagovati na svaki pokušaj da nam se oduzme ono što zaslužimo na terenu, insistiramo na pravdi, fer i poštenoj borbi, a čestitaćemo  svakome ko bude bolji od nas, što očekujemo i od naših rivala.

Obećavamo da ćemo imenom i prezimenom prozvati svakog ko sa namerom pokuša da nas ošteti, za korner, aut, gol, sve će biti pod našom lupom, motivisani saznanjem da su nas mnogi otpisali, pa ćemo kao klub ispisati jednu od najlepših priča Radnika u 97 godina dugoj istoriji kluba.

TUĐE NEĆEMO, SVOJE NE DAMO, verujemo u poštenje i regularnost i opstanak Radnika u Super ligi Srbije, piše u saopštenju surduličkog superligaša.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Princip 08/02/2023
    2. Mile od Repince 08/02/2023
    3. Pravobranilac 08/02/2023

    Ostavi komentar