Aktivizam i mladi

Festival DEMOKRATIJE u Medijskom SKLONIŠTU: Tema – Preduzetništvo MLADIHTrećeg dana festivala Demokratije koji će se održati 13. maja, 2022. godine sa početkom od 16 časova u Medijskom skloništu u Vranju govoriće se o preduzetništvu mladih.

Gosti „Aktivista iz Komšiluka“ koji su organizatori ovog festivala biće Nataša Škrbić iz inicijative „Digitalna Srbija“ i Lazar Lekić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu.Nataša Škrbić radi kao programska direktorka za oblast startap ekosistema u Inicijativi „Digitalna Srbija“. Završila je master studije na „The London school of Economics and Political Science“.

Inicijativa „Digitalna Srbija“ u kojoj je zaposlena bavi se razvojem strateških programa u oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja, pravno-regulatornog okvira, digitalne infrastrukture i javnog dijaloga o digitalnoj transformaciji, a finansira se od članarina kompanija koje su pristupile organizaciji.Lazar Lekić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Radi kao strateški koordinator u Udruženju mladih privrednika Srbije koje se bavi pružanjem međusobne podrške i stvaranjem podsticajnog okruženja za pokretanje poslovanja mladih ljudi.

UMPS nastoji da mlade preduzetnike ohrabri i podrži u razvoju sopstvenog biznisa kroz kreiranje boljeg poslovnog okruženja, pružanje informacija i znanja, reprezentaciju i zagovaranje za njihove interese i umrežavanje.

Ulaz je besplatan, ali je broj mesta ograničen. Zauzmi svoje mesto na vreme.

Događaj se sprovodi u okviru projekta „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ koji udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ realizuje u partnerstvu sa uz podršku Kraljevine Švedske.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar