Fekalno jezero u Palestini: IZLOŽENI smo SMRADU tokom CELE GODINEDugogodišnji problem izlivanja fekalija u vranjskom naselju Palestina nikako da bude rešen, pa su stanovnici koji ovde žive izloženi smradu koji se širi na sve strane i ugrožava više kuća i dvorišta, javljaju portalu InfoVranjske.rs žitelji Palestine.

Fekalno jezero pored ovog naselja, a blizu autoputa, posebno je težak ekološki problem, dok odvodni kanal kojim teku fekalije i „hrane“ jezero direktno ugrožava kuže u ulici Partizanski put broj 344, 346, 348 i 350, kao i njihova dvorišta.Razmišljamo i o iseljenju, da se jednom za svagda sklonimo od smrada koji nas i zdravstveno ugrožava, teško se diše, česti su bronhitisi i slične plućne „opstrukcije“, ističu „Palestinci“.

Osim jezera i odvodnog kanala, fekalije u Palestini imaju i svoj „izvor“.To je šahta na nekategorisanom putu, odatle neprestano „kulja“ fekalna tečnost i teče putem, mi koji tu prolazimo na cipelama unosimo fekalije u naše kuće, žale se građani Palestine.

„Palestinci“ na kraju pozivaju nadležne u Gradu Vranju da konačno reše problem fekalija u ovom naselju, budući da se radi o višegodišnjem ekološkom problemu koji ugrožava i imovinu i ono najvažnije, zdravlje ljudi koji ovde žive.

Podsećamo, stanovnici Palestine su se u više navrata obraćali gradskoj vlasti i JP „Vodovod“ sa molbom da reše problem fekalija, ali bez rezultata uprkos silnim obećanjima.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Boban 11/05/2023
  2. Velibor Antonijevic 11/05/2023
  3. jaser arafat 11/05/2023
  4. Vidi 12/05/2023
  5. Neca87 12/05/2023

  Ostavi komentar