Fekalije u Nemanjinoj stigle do Rudinskog potoka

Eko Taxi Vranje

Fekalije iz kanalizacione mreže u Nemanjinoj ulici u Vranju stigle su do mosta na Rudinskom potoku u ovoj ulici, pa je jedna trećina ove frekventne gradske saobraćajnice bez fekalnog toka, ali su na kolovozu ostaci fekalne tečnosti koju raznose svojim točkovima brojna vozila, saznaju InfoVranjske.rs na licu mesta.

Fekalni tok počinje na raskrsnici ulica Nemanjine, Makedonske, Vojvode Mišića, Cara Dušana i Karađorđeve, gde se izvode radovi, a fekalna tečnost se sliva niz Nemanjinu stigavši do mosta na Rudinskom potoku.Sreća u ovoj nesreći je što je od mosta na potoku prema gornjoj kasarni blaga uzbrdica, pa se fekalije slivaju u potok, vozila, međutim, na svojim točkovima raznose kanalizaciju dalje niz ulicu, pa se i smrad širi u svim pravcima, komentariše stanovnik Nemanjine ulice čija je kuća blizu mosta na Rudinskom potoku.

Fekalije iz Nemanjine vozila raznose i prema Karađorđevoj i ulici Cara Dušana.

Radovi su blokirali saobraćaj od raskrsnice prema Makedonskoj i ulici Vojvode Mišića, pa je to sreća za ove, ali i za ulice koje se odvajaju od Vojvode Mišića, Omladinsku, 7. jula i Gračaničku, ironičan je žitelj Gračaničke ulice.

Podsećamo, zbog izvođenja radova na pomenutoj raskrsnici blokirana je kanalizacija za pet ulica u ovom delu Vranja, Omladinsku, 7. jula, Vojvode Mišića, Makedonsku i Gračaničku ulicu.  1. Lela 18/08/2022
  2. takoj si je 18/08/2022
  3. Slobodan 18/08/2022
  4. Tričko 18/08/2022
  5. Član partije 18/08/2022

  Ostavi komentar