Fekalije kod gornje pijace: Petodnevno izlivanjeNa raskrsnici kod gornje pijace ulica Karađorđeve, Makedonske, Cara Dušana, Vojvode Mišića i Nemanjine, već pet dana izliva se fekalna kanalizacija u kombinaciji sa vodom iz vodovodne mreže, saznaje portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Sve je počelo još prošlog petka, tečnost se neprestano izliva, ali mislim da nije u pitanju samo fekalna kanalizacija, jer ima previše tečnosti, pa pretpostavljam da je negde u Makedonskoj ulici pukla vodovodna cev, saopštava ulični trgovac na samoj raskrsnici.Pet dana građani Vranja moraju da preskaču ne samo mesto izlivanja, već i deo kolovoza prema Nemanjinoj ulici, što je naročito bilo izraženo prošle pazarne subote.

Na sreću u ovoj nesreći, „neko“ se snašao, pa je na samom početku Nemanjine šahtu atmosferske kanalizacije u koju se sliva izlivena voda „blokirao“ malom zemljanom „branom“, a sa ciljem da se ne širi prema Nemanjinoj ulici, vodotok izlivene tečnosti je tako zaustavljen na nekoliko metara od „izvora“, objašnjava lokalni trgovac.Vranjanci u prolazu su ogorčeni zbog havarije na raskrsnici kod gornje pijace, ponajviše zbog toga što pet dana nije bilo nikakve intervencije od strane nadležnog vranjskog „Vodovoda“.

Pojavila se njihova ekipa tek u utorak 20. septembra oko 12,30 sati, oni su „skenirali“ problem i mi Vranjanci iz ovog dela grada očekujemo njihovu intervenciju, kažu gnevni građani kod Bujkovskog mosta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Slobodan 22/09/2022
  2. Mileva 22/09/2022
  3. Ing.Ljubisa 22/09/2022
  4. Maksa 22/09/2022
  5. Darko 22/09/2022
  6. Miki 23/09/2022

  Ostavi komentar