DVERI: SNS – pljačkaši grobovaGrO Srpski pokret Dveri objavili je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Tokom svoje službe u Ohridu, Sveti Vladika Nikolaj obnavio je razrušeno i razoreno groblje nemačkih vojnika iz Prvog svetskog rata, rekavši da za Srbe mrtav čovek više nije neprijatelj.Koliko je srpski narod pod jarmom naprednjačkog režima skrenuo sa puta kojim nas je usmerio svojom mudrošću i ljubavlju Sveti Vladika, govori i poslednji sraman potez obračunavanja sa mrtvim političkim protivnikom i njegovom porodicom.

Tužba koja je podneta protiv dugogodišnjeg urednika portala Info Vranjske Saše Stojkovića Babačka, par meseci posle njegovog upokojenja, nije ništa drugo do pljačkanje grobnice, skrnavljenje posmrtnih ostataka palog neprijatelja…Nema sumnje da se iza svega krije pokušaj pritiska vladajuće SNS sekte na portal Info Vranjske, preko porodice pokojnog Stojkovića, uoči nastupajućih izbora.

Na medijskom prostoru Vranja ne postoji maltene nijedan medij na kome se može čuti kritičko mišljenje opozicije, osim par internet portala.

Ukoliko dozvolimo da i tih par portala bude tretirano na ovaj način, možda ih kao grad i ne zaslužujemo.

Srpski pokret Dveri osuđuje ovaj čin sa osećajem sramote što se takav uopšte desio u našem gradu. Što je i od naprednjaka mnogo je.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Atlija Milorad 24/02/2022

    Ostavi komentar