DVERI: Ovo FALSIFIKOVANO glasanje NEĆE proćiMaja Mitić, predsednik saveta za ustavna pitanja, pravdu i zakonodavstvo pokreta Dveri i član predsedništva ovog pokreta komentarisala je za portal InfoVranjske.rs rezultate referenduma u Vranju.

Mitić tvrdi da je „krađa je počela još u Skupštini promenom Zakona o referendumu i da se prenela se na biračka mesta“.Vlast je juče sve učinila da spreči članove referendumskih odbora iz redova Dveri i drugih opozicionih partija da pristupe glasačkim mestima a zatim su veštački pokušali da povećaju izlaznost van glasačkih mesta. Svuda gde opozicija nije imala svoje čuvare kutija veštački je povećana izlaznost i glasanje za Da, što je posebno rađeno u selima i glasačkim mestima gde su glasali glasači sa Kosova, rekla je članica predsedništva Dveri.

Prema njenin rečima Dveri pripremaju pravni odgovor na svako falsifikovanje glasanja.Ističem da je NE pobedilo u najvećim gradovima Srbije i iako RIK o tome ćuti da bi ostavio prostor za lažiranje rezultata, Srbija je masovno rekla NE ucenama iz EU, NE Soroševim promenama Ustava, NE Vučićevoj vlasti, NE izdaji Kosova i Metohije, rekla je Maja Mitić.

Mitić se na kraju zahvalila svima koji su glasali „Ne“ i „pokazali smo snagu i da je Vučićev režim počeo da se ljulja i da možemo da ga pobedimo na sledećim izborima“

Idemo dalje, borba se nastavlja, Vučićev režim je načet – dokusurimo ih 3. aprila , završila je Maja Mitić.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Da 17/01/2022
  2. Referendum 17/01/2022
  3. Darko 18/01/2022
  4. Zorka donjovranjska 18/01/2022
  5. Miki 18/01/2022
  6. Rascupana 18/01/2022

  Ostavi komentar