DVERI: Izalazimo na izbore na svim nivoimaPokret Dveri saopštio je da je doneo odluku o izlasku na izbore na svim nivoima, najavljene za 3. april naredne godine.

Saopštenje Gradskog odbora u Vranju prenosimo u celini.Posle više od godinu dana zamajavanja od strane vlasti u vezi sa međustranačkim dijalogom o poboljšanju izbornih uslova, istekli su svi rokovi i ostalo je manje od šest meseci do najavljenih izbora.

Prošlo je više od godinu dana i od zamajavanja od strane opozicije koja u tom periodu nije imala ni jednu zajedničku akciju protiv sadašnje vlasti, te Dveri počinju predizborne pripreme kao da na izbore izlaze samostalno.Dveri neće više čekati nikoga i ništa jer je ostalo kratko vreme do izbora, ali ostaju otvorene za saradnju unutar opozicije.

Dveri više ne žele da čekaju i po pitanju zajedničkog kandidata za predsedničke izbore, mi ćemo imati svog – predsednika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Predsednik Dveri nikada nije bio na vlasti, veliki je rodoljub, zastupnik je domaćeg a ne stranog ekonomskog interesa, ekološki patriota, dokazani je opozicionar i u parlamentarnoj i u vanparlamentarnoj borbi, otkrio je mnoge afere i kriminalne radnje ove vlasti i predstavlja novu generaciju srpskih političara. Ako opozicija ponudi boljeg kandidata za predsednika republike, Dveri su spremne da o tome razgovaraju, pa čak i povuku kandidaturu Boška Obradovića.

Za nas je od danas počela predizborna kampanja i koliko od sutra će sa radom početi izborni štabovi Dveri.

I u ovim teškim uslovima pandemije i medijskog mraka u kome živimo, želimo da obiđemo Srbiju i da građani čuju da postoji alternativa koja se zalaže ne samo za promenu ove kriminalne i nedemokratske vlasti već i kompletnog korumpiranog političkog i pravosudnog sistema koji se ovde nije menjao više od 30 godina.

To je upravo ona najvažnija politička ideja sa kojom Dveri izlaze pred narod i traže podršku da u Narodnoj skupštini budu nezavisni kontrolor kako ove tako i svake sledeće vlasti.

Kao neko ko ne pripada ni sadašnjoj ni bivšoj vlasti – mi to možemo.

Obradović FOTO Info Vranjske

Bojkotom prošlogodišnjih nelegitimnih i protivustavnih izbora izborili smo se da naredne godine budu raspisani vanredni parlamentarni, a nadamo se i lokalni izbori.       

Vranjska gradska organizacija Dveri poziva članstvo i simpatizere da se maksimalno angažuju u nastupajućoj kampanji i kompletnom izbornom procesu.

Izneli smo mnoge izbore, pa i bojkot, znamo koliko je mukotrpnog rada pred nama i to u neverovatno nepovoljnim uslovima.

Prisiljeni smo da uđemo u borbu bez spremnosti vlasti da poštuje elementarna pravila igre.

Ta činjenica ne sme da nas obeshrabri jer krajnji cilj, promena sistema i smena vlasti, nemaju samo političku težinu već su i uslov za opstanak našeg naroda i države.

Ilustracija FOTO INfo Vranjske

Pozivamo sve da nam se priključe u borbi protiv političara koji se već 30 godina smenjuju na vlasti, menjaju stranačke boje, ali ne i politiku koja nas je dovela do toga da mladi ljudi više ne vide budućnost u Srbiji, da građani Srbije prelepljuju grb svoje države na tablicama, da strani investitori otvaraju fabrike državnim novcem, a kad novac potroše, odbacuju radnike kao krpe, da se otvaraju fabrike koje uništavaju prirodnu sredinu, da političari uzgajaju marihuanu, a njihovi bliski saradnici muče ubijaju i melju ljude…

Posetite nas u našoj kancelariji u Vranju, u Sutjeskinoj 33 svakog radnog dana od 10č do 15č ili nam se javite na telefon 0644766886 – kaže se u saopštenju vranjskog odbora Pokreta Dveri.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Muradin 06/10/2021

    Ostavi komentar