Dve struje DOČEKUJU predsednika VUČIĆA: Lekar MILENKOVIĆ protiv lekara ĐORĐEVIĆAPrema saznanjima portala InfoVranjske.rs, dva tabora naprednjaka dočekaće danas predsednik Srbije Aleksandra Vučić koji dolazi u Vranje da obiđe „Novu Bolnicu“ u 11 časova.

Prvu „struju“ dočeka činiće Milenković koji će sa sobom povesti Jasminu Ristić, Nikolu Popovića i još nekoliko odanih sestara. Dok će drugu „struju“ činiti Đorđević i članovi njegovog tima iz Menadžmenta u ZC Vranje.Podsećamo, Aleksandar Vučić posle obilaska „Nove bolnice“ održaće konferenciju za medije ispred porodilišta, pa se može reći da dolazi kod Jasmine Ristć, poznatije kao „Sestra Jase“ na goste.

Pročitajte i ovo: SNS krenuo u kampanju – ništa bez „sestra JASE“Podsećamo, Jasmina Ristić je prvi „Beli mantil“ Srpske napredne stranke u Vranju, i na svakom mitingu do sada vodila je ogroman broj pristalica, bilo u Beogradu, bilo na „domaćem terenu“. Ona je preživela i rat tvrde i meke struje unutar napredne stranke,kao i smenu sa pozicije „glavne sestre“ i ponovo se našla oči u oči sa Vučićem.

Pored Jasmina Ristić, tu je i Nikola Popović, iako se govorilo da Popovića interesuje funkcija direktora ZC-a u Vranju, do toga ipak nije došlo. Prema nekim izvorima Popović je već viđen za Većnika u novoj gradskoj vlasti.

Milenković: Mnogo projekata smo uradili

S druge strane, doček predsedniku Vučiću prirediće i direktor Zdravstvenog centra u Vranju, hirurg Saša Đorđević sa ostatkom menadžemnta.

Podsećamo, Đorđević je u žiži javnosti dospeo kada je samovoljno izabrao da se „Nova bolnica“ u Vranju nazove po sveštenom licu Ocu Justinu Popoviću, što je izazvalo veliki bunt kod građana Vranja.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Emilija 26/01/2024
  2. Нена 26/01/2024
  3. Токи 26/01/2024
  4. Daki 26/01/2024
  5. Lik 26/01/2024

  Ostavi komentar