Dva derbija Pčinjskog okruga

Eko Taxi Vranje

Osmo kolo Zone «Jug» u vanrednom terminu, u sredu 6. oktobra, obeležiće dva derbija Pčinjskog okruga, Vranjska Banja će biti domaćin Alakincu, a Trnovac hanskoj Moravi, ali će zanimljivo biti i u Bazi «Jug» kod Bujanovca gde će Nebeski anđeli dočekati lidera na tabeli, Jedinstvo iz Gornje Stopanje.

Fudbaleri Vranjske Banje nadaju se prvim bodovima u meču sa Alakinčanima, jer se ovaj susret igra na stadionu kraj železničke pruge, a Banjčani su ohrabreni posle solidne igre u Gornjoj Stopanji gde su poraženi od lidera na tabeli Jedinstva sa 2:1.Banjčani su na 15. mestu na tabeli bez bodova, a Alakinčani su na 11. poziciji sa šest bodova.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Trnovac dočekuje najboljeg zonaša sa juga Srbije, Moravu iz Vladičinog Hana, Trnovčani su sedmi na tabeli sa devet bodova, Morava je treća sa 16 bodova, ali domaći gaje nadu da mogu da prekinu uspešan niz Hančana.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli imaće najteži zadatak u osmom kolu Zone «Jug», jer će im rival biti lider na tabeli Jedinstvo iz Gornje Stopanje.

«Anđeli» su na 10. mestu na tabeli sa šest bodova, a gosti iz Gornje Stopanje su prvi sa 19 bodova, pa su fudbaleri Jedinstva favoriti u ovom susretu.

Sve utakmice osmog kola Zone «Jug» igraju se u sredu 6. oktobra i počinju u 15 sati.

NIV  • Ostavi komentar