DS – SRCE – PSG – Ekolozi: Nastavljamo hrabro da se zalažemo za Vranje, uprkos bahatosti VLASTIKoalicija „Hrabro za Vranje“ objavila je saopštenje za javnost nakon završenih lokalnih izbora u Vranju. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Koalicija “Hrabro za Vranje: SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta“ zahvaljuje svim Vranjancima koji su joj dali svoj glas na jučerašnjim izborima. Izražavamo divljenje njihovoj hrabrosti i odlučnosti da se suprotstave svim pritiscima, ucenama, pretnjama i podmićivanjima od strane vladajuće stranke, u nameri da ostanu dosledi sopstvenom opredeljenju i savesti.Heroji jučerašnjeg dana, dostojni poštovanja, jesu članovi biračkih odbora koji su podneli najveći teret u atmosferi omalovažavanja, vređanja i bahatosti. Uspeli su da sačuvaju većinu glasova, mada je indikativno da je broj nevažećih listića veoma veliki – preko hiljadu prema preliminarnim podacima.

Imajući u vidu nemoguće uslove u kojima smo radili kampanju i dosledno poštovali predizbornu tišinu (za razliku od SNS koja je imala štand u centru grada u to doba i delila novogodišnje paketiće) ne možemo biti nezadovoljni rezultatom koji smo postigli.Prava borba nas tek čeka u lokalnom parlamentu i u Narodnoj skupštini u kojoj će poslanik biti i Slobodan Petrović sa naše liste.

Nastavljamo hrabro da se zalažemo za Vranje, uprkos bahatosti, korumpiranosti i nelegalnosti od stranke lokalne vlasti. Bićemo korektivni faktor i glas naroda, svih onih koji su nas podržali i koji to nisu ali znamo da smo istomišljenici.

Saopštenje za javnost potpisali su članovi koalicije – „Hrabro za Vranje“ – SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta“

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Дарко 18/12/2023
    2. Martin Luter 19/12/2023
    3. Boža 19/12/2023

    Ostavi komentar