DS-SSP-NS: Ne možemo više da gledamo napravdu u Vladičinom Hanu

Eko Taxi Vranje

OO Demokratske stranke, OO Stranke slobode i pravde i OO Narode stranke iz Vladičinog Hana obratile su se javnosti saopštenjem. Portala InfoVranjske.rs prenosi saopštenje u celosti i bez dodatnih izmena.

Danas 30.11.2021 god. u Vladičinom Hanu sklopljen je koalicioni sporazum izmedju Demokratske stranke (Nenad Mitrović), Stranke slobode i pravde (Miodrag Jović) i Narodne stranke (Slaviša Milenović).Ove stranke će od danas na lokalnom nivou da nastupaju zajedno.

Imamo plan i vreme je da se angažujemo, jer ne možemo više da ćutimo i gledamo nepravdu koja se dešava na lokalnom nivou u Vladičinom Hanu.

Svako ko drugačije misli u odnosu na vladajuću strukturu nema perspektive i budućnosti i za boljim životom mora da ide iz svog rodnog grada i zemlje u inostranstvo.

Problemi se sve više nagomilavaju u društvu, jer nema osnovnih principa demokratije : slobode govora, mišljenja, medija itd. , jer živimo u medijskom mraku gde se plasiraju lažne vesti i glasine aktuelnog režima.

Naglašavamo da su siromaštvo, migracija iz sela u gradove i veće industrijske centre glavni problemi kao i da seoske mesne zajednice nemaju izgradjenu i razvijenu putnu infrastukturu.

Zalagaćemo se da pridobijemo ljude koji gaje iste vrednosti i imaju isti pogled na svet.

Otvoreni smo za sve vidove saradnje i pozivamo sve pokrete i organizacije da nam se pridruže u borbi za bolji i pravedniji Vladičin Han !

Zajedno do pobede !

NIV    1. Vranje 01/12/2021
    2. Džukela 01/12/2021

    Ostavi komentar