DS: Ljudskost se ne kupujeTužba Pozorišta “Bora Stanković“ protiv Saše Stojkovića, glumca i urednika “Infovranjskih“ koji je preminuo pre dva meseca, kulminacija je nečoveštva, patološke mržnje mržnje i osvetoljubivosti stranke na vlasti.

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju zgrožen je i užasnut postupkom aktuelne vlasti, čiji je u ovom slučaju izvršilac aktuelni direktor Pozorišta.Koliko je potrebno imati neljudskosti i podlosti u sebi za jedan ovakav postupak, tim pre što je sudski spor kojim je Stojković vraćen na posao okončan presudom da nema nikakvih dugovanja ni sa jedne strane.

Očigledna je namera da se izvrši dodatni pritisak na jedini nezavisan medij u Vranju, uoči izbora raspisanih za 3. april.Pitamo se kako je moguće da oni koji sada čine lokalnu vlast ne ostavljaju ni mrtve na miru, u svojoj pohlepi i Ničeovskoj “volji za moć“.

Kao da porodici Stojković nije dovoljna tragedija što su izgubili Sašu, nego sada treba da se povlače po sudovima i dokazuju već dokazano i presuđeno.

Zaboravljaju vlastodršci da se nisu rodili u fotelji i da će u nekom trenutku morati iz nje da ustanu.

Kako će živeti sa tim da na savesti nose sve što su činili prethodnih godina, do sada živima, a sada i mrtvima?

U maniru ucena, podmićivanja i kupovine glasova pred izbore, zaboravili su da se ljudskost ne kupuje i da sve jednom dođe na naplatu.

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju daje punu podršku porodici Stojković da obrazom i poštenje, kao i uvek do sada, održi još jednu lekciju morala onima koji ga nemaju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. MM 23/02/2022
    2. Dane 24/02/2022

    Ostavi komentar