Dragana Cvetković: Zašto sam uhapšena u Predsedništvu?Dragana Cvetković, ćerka Čedomira Cvetkovića iz Vranjske Banje, čiji je falsifikovani potpis omogućio porodici poslanika Slaviše Bulatovića kupovinu školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, u pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, između ostalog, pita „zašto je uhapšena i ko je želeo da je proglasi psihijatrijskim slučajem“.

Pismo Cvetkovićeve Vučiću prenosimo u celosti i bez izmena.Poštovani predsedniče gospodine Vučiću,

Najljubaznije zamolila bih vas da mi odgovorite zašto sam uhapšena u Predsedništvu i ko je želeo da me proglasi psihijatrijskim slučajem. Ovde se neko obračunava sa mnom, a ne sa falsifikatorom.I da uprkos kristalno jasnim dokazima i izveštaju policijekoja je utvrdila falsifikat, uhapse umesto počinioca krivičnog dela i odvedu vas u pratnji policije na psihijatriju? Kako bi ste postupili na mom mestu? Porede me sa ubijenim Oliverom Ivanovićem i dobijam uznemirujuće i vulgarne poruke. Iako sam sve prosledila policiji i tužilaštvu, nema reakcije, afera se zataškava.

Da li su narodni poslanik Slaviša Bulatović, njegov otac Velimir Bulatović, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović i načelnik Imovinsko-pravne službe Dragan Mihajlović izvan zakona? Da li za članove SNS zakon ne važi? Da li je štrajk ispred Predsedništva neophodan da bi policija i tužilaštvo reagovali? I to u vreme kada se grčevito borimo da ocu produžimo život. Time brukaju i Srbiju i instituciju koju predstavljate.

S poštovanjem i zahvalnošću, Dragana Cvetković».

Dragana Cvetković je predsedniku Srbije uz pismo prosledila izveštaj policije gde je Mirjana Mladenović priznala da je falsifikovala potpis i lažirala izjavu, potvrdivši da njenog oca nije videla, i izveštaj gradonačelnika Vranja kojim potvrđuje falsifikat.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Vrla 20/10/2022
  2. NN 20/10/2022
  3. Gasa 21/10/2022
  4. Блам 21/10/2022
  5. Deki 21/10/2022

  Ostavi komentar