Dragana CVETKOVIĆ pisala BORELU povodom „Afere FALSIFIKATOR“Dragana Cvetković, rodom iz Vranjske Banje napisala je zvanično pismo visokom funkcioneru Evropske Unije Borelu, povodom „Afere Falsifikator“ u kojoj je umešan i Slaviša Bulatović dojučaršnji Narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Cvetković je napisala da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedam puta obavešten o krivičnom delu narodnog poslanika Bulatoviać.U Srbiji nije bilo reakcije na ovo koruptivno delo. Slaviša Bulatović je falsifikovao potpis mog oca, falsifikovao je izjavu mog oca, dok je moj otac bio u bolnici, na hemoterapiji, napisala je Cvetković u zvaničnom pismu.

Ona je dodala da je falsifikat otkrila 15. aprila 2022. godine.Ovim falsifikatom je dozvoljena izgradnja vile u veoma siromašnom kraju na jugu Srbije. Međutim, u Srbiji nije bilo reakcije. Štaviše, ne samo da nema reakcije, već je bilo prikrivanja. Poslednji put, 30. avgusta ove godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo moje majke Javorke Cvetković sa pečatom našeg švajcarskog advokata Fransoa Hej, napisala je Cvetković.

Dragana Cvetković je na kraju uputila pitanje Borelu – „Da li bi ova vrsta korupcije bila moguća u bilo kojoj zemlji EU“?

Pismo je potpisala, Dragana Cvetković ćerka 78-godišnjeg poštenog i penzionisanog nastavnika čiji je potpis i izjava falsifikovan (dok je bio u bolnici, na hemoterapiji).

Podsećamo, Čedomir Cvetković preminuo je u oktobru, 2023. godine.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Jovan 22/11/2023
  2. Lopovi 22/11/2023
  3. Dule kapka 22/11/2023
  4. dance 22/11/2023
  5. Saki 23/11/2023

  Ostavi komentar