Dragan ANTIĆ prvi predsednik EKOLOŠKOG ustanka u VRANJUTim Ekološkog ustanka objavio je saopštenje za javnost. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Obaveštavamo vas da je od skoro formiran Tim Ekološkog ustanka i u Vranju, na čijem čelu će biti profesor geografije Dragan Antić i dugogodišnji ekološki aktivista. Cilj Tima Ekološkoh ustanka Vranje je nastavak borbe za očuvanje voda, vazduha, zemljišta i vraćanje dostojanstvenog života koji nam svakodnevno uzurpira i otima ova vlast.

Razorena infrastruktura, ulice, trotoari, nemogućnost adekvatnog lečenja u državnim zdravstvenim institucijama, deponije na svim stranama, razorena dečja igrališta, zagadjen vazduh i jedna opšta nebriga za gradjane.Zbog svega toga vreme je da stvar uzmemo u svoje ruke, aktivno se uključimo u rešavanje gorućih problema i da sklanjamo ove koji se vrte u vlasti 30 godina. Nama gradjanima sve gore, a njima sve bolje.

Pozivamo gradjane i gradjanke da nam se pridruže u ovoj borbi, da nam se obrate za probleme koji ih muče, pa da solidarno i udruzenim snagama probamo da ih resimo.

Spremni smo na saradnju i zajednički rad sa gradjanima, ali I sa opozicionim partijama u Vranju da mapiramo i definišemo probleme i iste rešavamo.

Nama kuća gori i moramo svi zajedno taj požar gasiti.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jony Walker 18/09/2023
    2. Доктор из Брњаре 20/09/2023

    Ostavi komentar