Đukanović o saopštenjima GrO SNS: Vidite sa onima koji tu BESTIDNOST napisaliU javnoj prepisci na Tviteru između osnivača novina Vranjskih i novinara Vukašina Obradovića i funkcionera i poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića, Đukanović je navode iz pojedinih saopštenja vranjskog SNS nazvao „bestidnim“.

Obradović je reagovao na tvit u kojem se Đukanović zahvalio učesnicima „spejs diskusije“ i istakao da mu je žao što je to propustio jer je bila dobra prilika da priupita Đukanovića šta bi sa stanom za koji su tvrdili da je kupio.Đukanović je rekao da je tada imao informaciju da je Obradović kupio stan na tuđe ime i da nije proveravao da li je to istina ili nije, te da je „glupo“ što ga je ikada prozivao za kupovinu stana.

Jer i da jeste kupili, pa šta. Izvinjavam vam se ako ste bili u neprijatnosti zbog mene“, napisao je Đukanović.Obradović ga je nakon toga podsetio da je vranjski SNS u zvaničnom saopštenju „imao informaciju“ da je stan „kupio švalerki“, na šta je Đukanović odgovorio da to „nikada nije napisao, niti pomislio“.

Obradović ga je podsetio na citat: „Ugledni novinar, koji je novcem zarađenim od višedecenijskog reketiranja nekadašnjih političara sa obiljem putera na glavi, kupio stan u Beogradu svojoj švalerki, objasnio kratko, ali glupo, kako je nekim medijima posao da lažu“.

Ja vam to nisam pisao. To vidite sa onima koji su tu bestidnost napisali, poručio je Đukanović.

Obradović je Đukanoviću poručio da su njegove partijske kolege primitivno vređele i sada pokojnog osnivača i urednika portala InfoVranjske.rs Sašu Stojkovića Babačka i pitao hoće li se izviniti i za to ili predlaže da se to jednostavno zaboravi.

Obradović je uz taj tvit podelio i deo saopštenja vranjskog SNS u kojem između ostalog piše: „Zavukao si se u mišju rupu, gnjido jedna ljudska, nepismena, zla, ružna, nepokretna… i baviš se svinjogojstvom… Ti ćep nekoga da kritikuješ? I u šta si se pretvorio? Nepokretnji lenjivac? Svinjogojstvo“.

Đukanović je na to odgovorio da odgovara samo za svoje postupke.

Šta je neko drugi radio, to je na njemu. Šta ste vi ili bilo ko sa njima privatno imali, to su vaše stvari. Odgovaram za svoje postupke“, napisao je Đukanović.

ASB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Princip 28/12/2021

    Ostavi komentar