ĐORĐEVIĆ: Ulog je VELIKI i svaka GREŠKA može MNOGO DA KOŠTAGlavni trener ekipe Radnika iz Surdulice, Slavoljub Đorđević rekao je da je njegov tim dašao u u situaciju da uradi ono što je bilo nezamislivo na polusezoni.

Upesli smo da izborimo opstanak u ligi. Osvojili smo 27 bodova u ovoj godini i po učinku u ovom periodu smo u samom vrhu tabele, rekao je Đorđević.

Đorđević dodaje da ekipa Grafičara, tim koji dobro poznaje.

Trenera Nedjića znam još iz omladinske škole Crvene zvezde kao i Predsednika Slobu Govedaricu čiji rad i posvećenost fudbalu izuzetno cenim, rekao je Đorđević.

Trener Radnika napominje da se radi o izuzetno talentovanim igračima koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

Pokušaće protiv nas da ostvare istorijski uspeh i plasiraju se u Superligu. Imaju sistem, igraju napadački i verujem da ni danas a ni u nedelju neće odstupiti od svog stila igre. Vodiće se velika borba tokom svih 180 minuta, ulog je veliki i svaka greška može skupo da košta. U svakom slučaju Grafičar plasmanom ili mi opstankom, napravićemo istorijski rezultat. Pored mladosti, najveća snaga Grafičara je kapiten Luis Ibanjez, fudbaler koji je igrao u Ligi šampiona. Tu su i provereni superligaški igrači poput Stojceva i Djurića. Možemo do pozitivnog rezultata samo ako budemo igrali na maksimumu svojih mogućnosti, završio je Đorđević.  • Ostavi komentar