Dinamo u nedelju protiv Budućnosti iz Popovca

Eko Taxi Vranje

Vranjski srpskoligaš Dinamo u nedelju 1. avgusta igra najozbiljniji kontrolni meč u dosadašnjem toku priprema za naredni šampionat u Srpskoj ligi «Istok», protiv Budućnosti iz Popovca, vicešampiona srpskoligaškog karavana u protekloj sezoni.

Meč sa Popovčanima je najteža provera za izabranike novog trenera Saše Jovanovića, jer je Budućnost na drugom mestu na tabeli Srpske lige «Istok» u sezoni 2020/2021 imala samo bod manje od prvaka Timoka iz Zaječara.Utakmica između Dinama i Budućnosti igra se na stadionu «Jumka» u nedelju 1. avgusta u 17,30 sati.

Poslednji kontrolni meč Dinamo je odigrao u sredu 28. jula u Nišu sa srpskoligašem Brzi Brod na kojoj je pobedio sa 5:1, poluvreme 2:1.

Strelci za Dinamo bili su Hristić u 22. i 48. minutu, Ilić u 30, M. Savić u 75. i Stojanović u 90. minutu.

Trener Dinama Saša Jovanović isprobao je 16 fudbalera na ovom susretu i prema svemu što su Vranjanci prikazali u Nišu već stvorio okosnicu standardnog sastava i podigao formu ekipe.

Dinamo je na meču sa Brzim Brodom startovao u sledećoj postavi: D. Stanković, Spasić, Hristić, Stojanović, Arsenović, Đ. Stanković, Jovanović, Ambrus, Novković, Mitić, Ilić.

Igrali su još: Pantić, Vasiljević, Savić, Mihajlović i Pavlović.

NIV  • Ostavi komentar