Dinamo favorit, Pčinji težeVranjski Dinamo u 11. kolu Srpske lige «Istok» gostuje u Resavici gde će ga dočekati domaći Rembas.

Dinamo je, čak i nakon poraza na doćaćem terenu od Jagodine u 10. kolu, favorit na meču sa «rudarima» u Resavici, jer je mnogo bolje igrao od domaćina u dosadašnjem toku šampionata.Vranjanci su na 13. mestu sa sedam bodova, ali su na zelenom terenu osvijili 14, dok je Rembas na 14. poziciji sa sedam «realnih» bodova.

Dinamo ima kadrovskih problema u prvom timu, nekoliko povređenih i bolesnih igrača, pa trener Saša Jovanović mora da na stadionu u Resavici izvede najbolje što ima od raspoloživih fudbalera.Utakmica između Dinama i Rembasa igra se u nedelju 24. oktobra u Resavici i počinje u 13,30 sati.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Pčinju iz Trgovišta u 11. kolu Srpske lige «Istok» čeka težak ispit u Nišu, gde će joj rival biti domaći tim Brzog Broda, desetoplasirani tim na tabeli sa 12 bodova, dok je Pčinja na pretposlednjem, 15. mestu sa svega četiri osvojena boda.

Stručni štab i fudbaleri iz Trgovišta svesni su da je Brzi Brod favorit, ali nisu unapred istakli belu zastavu i obećavaju maksimalno zalaganje i veliku brobu u nadi da mogu da ostvare povoljan rezultat.

Susret između Brzog Broda i Pčinje igra se u nedelju 24. oktobra i počinje u 13,30 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar