Dinamo favorit, Pčinja autsajder

Eko Taxi Vranje

U 9. kolu Srpske lige «Istok» vranjski Dinamo i Pčinja iz Trgovišta su u dijametralno suprotnom položaju: Vranjanci su favoriti protiv Meševa iz okoline Kruševca, dok je tim iz Trgovišta autsajder u Knjaževcu protiv domaćeg Timočanina.

Dinamo dočekuje Meševo iz istoimenog mesta kod Kruševca i po dosadašnjim rezultatima na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom koji ubija fudbalsku igru, Vranjanci su favoriti, oni su osvojili 11 bodova, ali su zbog kazne na 14. mestu sa četiri boda.Meševo je prijatno iznenadilo u novom šampionatu dobrim igrama, to je tim koji se nalazi na 11. mestu sa osam bodova, novajlija u ovom rangu takmičenja, pa u Dinamu znaju da neće biti lako protiv gostiju iz Rasinskog okruga.

Utakmica između Dinama i Meševa igra se u subotu devetog oktobra na stadionu «Jumka» i počinje u 15 sati.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Pčinja gostuje u Knjaževcu domaćem Timočaninu, ekipi koja je šesta na tabeli Srpske lige «Istok» sa 13 bodova, dok je srpskoligaš iz Trgovišta na pretposlednjem 15. mestu sa svega četiri osvojena boda.

Za Pčinju je na početku sezone bilo fatalno povlačenje tadašnjeg trenera iskusnog Branislava Stošića sa kojim su bili u vrhu tabele u prošlom prvenstvu, pa je ovoo do sada najgora sezona tima iz Trgovišta u srpskoligaškoj konkurenciji.

Susret između Timočanina i Pčinje na programu je u nedelju 10. oktobra na stadionu u Knjaževcu i počinje u 15 sati.

NIV  • Ostavi komentar