DEMANTI Elektrodistribucije: Kvar u selu Donje ŽAPSKO otklonjen je DANASOgranka Elektrodistribucija Vranje poslao je demanti povodom vesti „Deo sela Donje Žapsko treći dan bez stuje“ na adresu portala InfoVranjske.rs. Portal u celosti i bez izmena objavljuje demanti.

Povodom teksta objavljenog na vašem portalu 3.7.2023. godine pod naslovom „Deo sela Donje Žapsko treći dan bez struje“, obaveštavamo vas sledeće:Kvar na niskonaponskoj mreži u selu Donje Žapsko prijavljen je u Dispečerski centar Ogranka Elektrodistribucija Vranje 2.7.2023. godine u 9,20 časova. Dežurni uklopničar je izašao na lice mesta, konstatovao je kvar – u pitanju su bili pokidani provodnici na niskonaponskoj mreži, i obezbedio je mesto kvara od slučajnog dodira delova pod naponom.

Zbog saniranja prioritetnih kvarova na teritoriji Ogranka Elektrodistribucija Vranje koji su nastali kao posledica jakog nevremena, kvar na navedenoj lokaciji je otklonjen 3.7.2023 godine u 9,55 časova.Inače, navedena niskonaponska mreža planirana je za rekonstrukciju u narednom periodu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar