Dekić podržao SNS pa „udario“ na opoziciju: ODBORNICI pitali socijalistu za APRTMANE u Vrnjačkoj BANJIU toku 5. sednice Skupštine Grada Vranja, direktor PIO Fonda i visoki predstavnik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije – Vranje, Srđan Dekić glasno je podržao koalicione partnera tokom rasprave između vlasti i opozicije.

Podsećamo, Stefan Stanković nosilac liste SPS-a u Vranju na izborima 2023. godine, Srpsku naprednu stranku nazvao je „gorom od sebe“.Sednicu koja je održana u četvrtak obeležila je blokada rada od strane opozicije i zauzimanje govornice, pa su predstavnici socijalista Dekić i Đorđijević u više navrata „dobacivali“ opozicionarima da se „smire“.

U jednom trenutku „kočnice“ svih odbornika su počele da popuštaju, pa je Dekić ispred SPS-a snažno podržao SNS i viknuo „Alo bre, sramota je šta radite“.Ovom rečenicom Dekić je po prvi put od februara, 2024. godine, odnosno 1. sednice loklanog parlamenta stvorio ogroman jaz između predstavnika opozicije i socijalista (koji važe da stranku sa najvećom koalicionom toleranciom).

Ubrzo nakon toga, Slobodan Petrović upitio je pitanje Srđanu Dekiću povodom „njegovih nekretina u Vranjačkoj Banji“.

A Vaša dva apartmana u Vrnjačkoj Banji, gospodine Dekiću? – upito je Petrović.

„Kratki“ sukob između socijalista i opozicije, prekinut je zbog nastavka sukoba sa odbornicima Srpske napredne stranke.

Portal InfoVranjske.rs upito je pitanje i nosiocu liste SPS-a u Vranju, Stefanu Stankoviću, koji je često napustao 5. sednicu Skupštine.

Novinari portala InfoVranjske.rs direktno su pitali Stefana Stankovića da li je glasao za izveštaj Javnog preduzeća „Vodovod“ Vranje, koji je pred okupljenje i sa teškom mukom izneo Dejan Ivanović.

Stanković je na početku rekao je da 5. sednica Skupštine grada bila jedan „besplatni cirkus“.

U celokupnom tom haosu, kome ste svedok i vi, i u kome se nije jasno moglo cuti ni koja je tacka dnevnog reda, od vriske, cike, dobacivanja, kao i cuvenih pistaljki, ja sam se svim silama trudio da cujem Izvestaj o radu JP „Vodovod“, koje je izmedju ostalog zaduzeno i za resavanje kanalizacionog problema u naselju Palestina, pa sam samim tim iz zelje da ovaj visegodisnji problem bude resen i glasao za isti, rekao je Stanković.

Podsećamo, Stanković za razliku od Dekića nije jasno podržao Srpsku naprednu stranku u toku 5. sednice Skupštine grada.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Da 23/06/2024
  2. Јела 23/06/2024
  3. Korminjane city 23/06/2024
  4. SS 23/06/2024
  5. Konobar zamenik 23/06/2024
  6. Ana 23/06/2024
  7. Stanovnik 24/06/2024

  Ostavi komentar