Cvetković objavila prepisku sa BULATOVIĆEM: „Poslao bih ja vozilo za BG da on potpiše“Dragana Cvetković, ćerka pokojnog penzionera, čije je potpis falsifikovan, a izjava lažirana dostavila je mediji fotografiju svoje prepiske sa tadašnjim poslanikom Bulatovićem. Prepiska između Cvetkovićeve i Bulatovića nastala je u trenutku kada je pokojni Čedomir Cvetković primao hemioterapiju.

Cvetković u saopštenju naglaša da je Bulatović insistirao da izjavu dostavi Čedomiru Cvetkoviću, i da će on „poslati vozilo u Beograd kako bi Čedomir potpisao“.Ovom prepiskom Cvetković tvrdi da je Bulatović bio obavešten da je Čedomir u Beogradu.

Bulatović je potvrdio je da je lažiranu izjavu sačinila Gradska uprava grada Vranja, na čijem je čelu Dušan Aritonović, a ujedno priznao i da je moj otac Čedomir Cvetković bio u Beogradu na dan kada je njegov potpis falsifikovan, a izjava lažirana, tvrdi Cvetković.POGLEDAJTE PREPISKU između Dragane CVETKOVIĆ i Slaviše BULATOVIĆA

FOTO: Dragana Cvetković

Cvetković podseća da je falsifikat prošao i kroz Skupštinsku proceduru.

Osim Stefana Stankovića, 2021. godine, obmanuo je i sve odbornike Skupštine Grada Vranja, koji su mislili da je moj otac zaista potpisao falsifikovani dokument, kaže Cvetkovićeva.

Podsećamo javnost, u nedelju 31. marta, u 12 časova zakaza je protest ispred kuće Slaviše Bulatovića, ali osim policije i nekoliko novinara niko se nije pojavio.

Kako portal InfoVranjske.rs saznaje protest je odložen za par nedelja.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Jelena 02/04/2024
  2. vruć vetar 02/04/2024
  3. Stole 02/04/2024
  4. Profesionalni primač plate 02/04/2024
  5. Lidija 02/04/2024

  Ostavi komentar