Cvetković: Bulatović mi je nudio KUPOVINU dela ŠKOLSKOG DVORIŠTA

Eko Taxi Vranje

Slaviša Bulatović, poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, odmah nakon otkrića afere falsifikat, vezanu za falsifikovanje potpisa prvog komšije porodice Bulatović Čedomira Cvetkovića, nudio je njegovoj ćerki Dragani „kupovinu dela školskog dvorišta po ubrzanoj proceduri“, rekla je pre jednog dana za portal InfoVranjske.rs Cvetkovićeva.

Poslanik Bulatović je hteo da amortizuje pravne i političke posledice afere falsifikat, pa je odmah nakon mog otkrića te afere, krajem aprila ove godine, galantno ponudio da moja porodica kupi deo školskog dvorišta, uz obećanje da će se to rešiti po „ubrzanoj proceduri“, priča Dragana Cvetković.Dragana Cvetković tvrdi da je „bez oklovena odbila ponudu poslanika Slaviše Bulatovića“.

Otkrila sam aferu i još tada odlučila da idem do kraja, kategorična je Cvetkovićeva.

Po njenim rečima, „nikada nakon otkrića afere falsifikovanog potpisa njenog oca na dokumentu, zapisniku o salušanju suseda, nije ni pomislila da stupa u nečasne dilove, pa makar i na svoju štetu“.

Ne mogu da pređem preko strašne činjenice da je potpis mog oca falsifikovan dok je ležao u bolnici i primao terapiju, to nema cenu, poručuje Dragana Cvetković.

Podsećamo, dokument zapisnik o saslušanju suseda sa falsifikovanim potpisom Čedomira Cvetkovića, omogućio je porodici Bulatović kupovinu školskog dvorišta pored njihove kuće u Vranjskoj Banji.

Takođe podsećamo, vranjski advokat Jovan Aleksić podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju krivičnu prijavu protiv NN lica zbog falsifikata, a Draganu Cvetković će u pravosudnom postupku vezanom za aferu falsifikat zastupati jedan od najpoznatijih beogradskih advokata Božo Prelević.  1. Боже 20/06/2022
  2. ТАН‌ЈУГ 20/06/2022
  3. Krimi Rad 20/06/2022
  4. Ana 20/06/2022
  5. Marjan 20/06/2022
  6. Tacka 22/06/2022

  Ostavi komentar