Vraća nam se Marko

Eko Taxi Vranje

Čuli ste naravno: u Srbiju se, poisle deset godina, studdjskog usavršavanja po belosvetskim kriminalnim jazbinama, vraća Marko S. Milošević. Sećate ga se naravno. To je onaj momak što je uša u sabrana dela akademika Mirjane Marković, tako što je usspeo da sa 18 godina, prenoseći gajbe, zaradi desetine miliona maraka.

Njegov dolazak na sva zvona je oglasio tadašnji i sadašnji ministar Milutin Mrkonjić. On je, pre desetak dana, naciji saopštio tu toliko važnu vest. Čovek koji je rodjen nekoliko godina pre roka, na vreme je počeo pripreme za taj nacionalni dogadja. Mrkonja je već formirao Štab za doček  ovog stratega koji će plastično pokazati kako Srbi mogu, uz pomoć mišica i plastičnih gajbi, da pogaze ekonomsku krizu.U tu strategiju ministar je uključio vazdušnu flotu, lovce ptresreetače, crveni tepih na aerodromskoj pisti, plato kod Ušća, himnu, transparente, govore i autobuse koji će širom Srbije pokupiti one paćenike u čijim dušama još stanuje nduh Slobodana Miloševića. I sve to po receptu SPS-a jer „tako treba“.

Tako, dakle, Vraća nam se Marko. Onaj isti koji je 2. Maja 2000. Godine, sa svojim banditima i plaćenim ubicama, u centru Požarevca, na mrtvo ime pretukao „otporaš“ Momčila Veljković, Nebojša Sokolovića i pokojnog Radojka Lukovića. Vraća nam se srpski sin koji je, specijalno, za ljude drugog mišljenja, patentirao vaspitnno-popravni model zvani „motorna testera za odsecanje ljudskih glava“.

A vlast sve to samo gleda. Niko da repom mrdne. Zašto bi kada je ceo protokol ove SPS ujdurme, skrojila ta ista vlast, koja je demokratske idealu Srbije 5. oktobra, prebacila na svoje žiro-račune.  • Ostavi komentar