SEXTING, DA NE PUKNE BRUKA

Eko Taxi Vranje

„Mislim na tvoje iznad kolena. Šta ti radiš?“

Pisanje sms poruka intrigantnog sadržaja je savremeni izazov, predigra i sex.Svetlo displeja telefona je ponekad spas za skrivene fantazije. Da li to znači da smo nevešti kada seksualnu poruku šaljemo „oči u oči“?Stvar počinje na sledeći način. Poznanstvo usputno.Razmena poruka jednom dnevno: Šta radiš? Gde si ?… Bezazleno. Ukoliko ste već u vezi, braku-niste prevarili; niste bili preslobodni i direktni;  ako budete odbačeni, niste se puno izblamirali. Niste prešli granicu.

Međutim, kada svakodnevno dopisivanje počne da izaziva ushićenje kada dobijete SMS sa tog čarobnog broja…hmm…stvar postaje opasna. Lep dan u gradu nije takav zato što sunce sija i ptičice pevaju, već zato što baš vi hodate njegovim ulicama, a sunce se ogleda u vašim lepim očima. Klasika. Deluje vam poznato? Onda idu dvosmislene poruke. Opasnost u najavi, skandal na pragu.

Poruke su sve otvorenije i konkretnije. Prešli ste granicu. Fizički gledano,vi ste i dalje „čisti“, ali znajte da uživate u predigri tzv.emocioalnog seksa. U to ćete postati sigurni kada zateknete sebe da neprestano tipkate po telefonu i nestrpljivo čekate da vam se provokacija vrati . Postali ste zavisnici slasnog sextinga.

S obzirom da nema predviđenog termina kada će vam se neki bezobrazluk ponuditi u sms formi, ne bi valjalo da ste neki beznadežno stidljiv ili smeten tip. Zamislite samo da ste na poslovnom sastanku ili usred nekog zvaničnog posla . Mogu vas odati uglovi usana, zato vratite ozbiljan izraz lica i negirajte sve govorom tela zauzimajući tipičnu pozu zainteresovanog sagovornika. Jer, misli vam svakako neće biti između ta četiri zida.

Magija seksi poruke je u tome što ogoljava vašu maštu a vi  istražujete svoju i tuđu slobodu. U situaciji „oči u oči“ neposrednost sextinga je neupotrebljiva. Prihvatljivo ponašanje je po principu „mir(a)n(a) i povučena(a) kada sam obučen(a)“ i kako biste onda sa nekim podelili svoje gole-golcate fantazije? Ne ide, a možda vam i zveknu šamar. Ne znam za slobodniji način komunikacije od sms-a gde istog trena možete skinuti sve svoje frustracije, navući veo fantazije i uživati u nagosti. Od klasičnog šeprtlje možete se preobratiti u poželjnog intimnog prijatelja. Neki su se dobro izveštili, barem su mi tako rekli. Ali, ako se zanesete, pa preterate, smesta se upristojite. Sexting ne čini dobrog ljubavnika, ali dosta govori o njemu. Budite sigurni da ste dobar !!!!!sextinger ukoliko dobro žonglirate na struni između erotskog i vulgarnog.

Pravila ovakvog seksa su stroža nego kod ovog regularnog . Mora biti 18+.  Ne upuštajte se, ukoliko partnera ne poznajete dovoljno dobro, jer u slučaju sextinga još uvek nije izmišljena kontracepcija. Da ne pukne bruka!  • Ostavi komentar