INSTANT TAČKA

Eko Taxi Vranje

Žene su odlučile da njihova G tačka bude veća! Više hiljada Amerikanki već se podvrglo ubrizgavanju kolagena u G tačku?! Kod nas ovaj trend dolazi na velika vrata. Hirurzi kažu da je reč o jednostavnom zahvatu, posle koga na bolji seks treba da se pričeka tek nekoliko sati.

Čitajući o ovim medicinskim novinama, pomislih kako su žene, podvrgavajući se svakojakim zahvatima estetske hirurgije, konačno shvatile da treba da urade nešto i za sebe. Za sopstveno zadovoljstvo.Radeći na svom telu, kakve su samo muke pretrpele današnje žene. Naduvavaju svoje seksualne atribute: bujnije poprsje za još dva broja sa namerom da tu zaluta tuđi pogled, pa punije usne da mame na neki sočni bezobrazluk, sve to za tuđe oči. Ženske silikonske i kolagenske obline – zadovoljstvo i užitak za muškarce. Kako su žene žestoko nasele! Suočiće se sa izlivanjem silikonskog gela iz inplantanata, deformitetima grudi i usana, opasnim infekcijama u organizmu, bolom, i sve to za veeelike pare. I zamislite, molim vas, posle svega muškarcima se ova estetika ne dopada. Kažu : „Veštački je“. Ne znam kako su uopšte zamišljali da se njima željeni volumen i čvrstina ženskih atributa postignu na drugačiji način. Bilo kako bilo, oči im stalno zalutaju na tim „volumenima“.

Eee, a G tačka je skriveno oružje, nagazna mina koja ženu baca u vrtoglave visine seksualnog zadovoljstva. Iako je veličine oraha, teško je ponekad do nje stići.Večita je misterija ženskog orgazma.  Muškarci znaju za tu tajnu i njihova potraga za ovom tačkom je specijalna misija, iako put do tamo nije vijugav ni dugačak…mislim, kako za koga. Popunivši svoju intimnu tačku kolagenom, žene je čine osetljivijom na dodir, dostupnijom partneru koga rešavaju frustracije od neuspelog orgazma. Možda će neko reći da je bezveze da im se neki neidentifikovani kolagenski objekat meša u orgazam. Ali, u današnje vreme, kada se do vrhunskog seksualnog zadovoljstva teško dolazi i kada su poneki muškarci jači na rečima nego tamo gde treba, malo li je?! Košta oko 1.200 evra, a postupak ubrizgavanja treba da se ponovi za nekoliko meseci. Stručnjaci napominju da ovaj medicinski zahvat traje samo tridesetak minuta, a već posle nekoliko sati žena može da uživa u uzastopnim orgazmima tokom seksualnog odnosa. Važno je da se pacijentkinje slažu u tome da se trud, a i novac isplate. Meni je drago što su žene konačno počele da rade ludosti, ali zarad sopstvenog zadovoljstva, ma za svoj ćef.  • Ostavi komentar